суббота, 5 мая 2012 г.

Cuptorul Fermecat

Din cîte ştim economie nu există în Republica Moldova. Iată că acest fapt nu-i împiedică pe cetăţenii acestei ţări să-şi creeze propria afacere. Pe piaţa Republicii Moldova sunt multe companii private, a căror producţie are succes la cumparatori.

Cuptorul Fermecat este o companie deja bine cunoscută în Republica Moldova timp de 10 ani . Oamenii spun că aici se coace cea mai gustoasă pîine, plăcinte, copturi dulci etc. Proprietarii acestei reţele de panificaţie sunt Galina Iepuri şi Gulnara Elenciuc.

Oficiul principal din Bălţi al Cuptorului Fermecat are la bază ingrediente de o calitate înaltă care ajută la prepararea produselor atît de gustoase şi bine vîndute. Asortimentul de produse aflate în cele 10 magazine ale Cuptorului Fermecat, situate în toate cartierele mun. Bălţi, sunt distribuite cu succes cumparatorilor fideli.


Vînzătoarea Cuptorului Fermecat, aflat lîngă Universitatea de Stat "A.Russo", a mărturisit că cele mai bine vîndute produse sunt plăcintele cu brînză, cartofi şi cu umplutură dulce a căror preţuri sunt de 5 lei. Deasemenea vînzătoarea spune că şi gustul impecabil ai cafelei " Arabica" nu-i lasă pe vînzători să treacă liniştit alături de aparatul ce prepară cafeaua.

Pentru timpul de vară Cuptorul Fermecat le oferă cumpărătorilor săi un loc confortabil de a-şi petrece timpul. Terasa instalată în Piaţa Vasile Alecsandri este bine amenajată pentru a permite şederea de aproximativ 100 de persoane.

  Compania Cuptorul Fermecat la moment dispune de doua mari filiale în Republica Moldova, una în mun. Chişinău şi alta în or. Cahul.

Комментариев нет:

Отправить комментарий