четверг, 22 марта 2012 г.

Eurovisionul & Fabrica de Staruri



Eurovision-ul şi Fabrica de Staruri au ajuns a fi cele mai prestigioase emisiuni din Republica Moldova. Aceste două grandioase show-uri sunt cel mai mult aşteptate şi vizionate de către moldovenii de aici. Oportunităţile oferite de aceste concursuri de talente sunt foarte mari, oferindu-le participanţilor o viaţă de Super Star, aşa cum gîndesc ei, şi o popularitate în întreaga ţară. Din păcate ajungînd la astfel de show cum este Fabrica de Staruri, de exemplu, tinerii participanţi au deja în mintea lor un viitor de o vedetă renumită. De obicei astfel de persoane repede capătă boala "stelară"  şi sunt eliminaţi din show sau rămîn fără susţinere, ceea ce e şi mai rau.


Eurovision-ul este şi el într-un fel sau altul o "Fabrică de Staruri" doar că pentru vedetele cu statut sau care abia îl capătă. Mulţi dintre participanţii eurovisionului devin renumiţi în întreaga lume datorită participării la Eurovision. Preselecţia la un asemenea concurs internaţional de talente, este foarte strictă şi cu foarte multe obiective şi cerinţe.


Tînărul interpret Pasha Parfeny va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2012 la Baku cu noua s-a piesă "Lăutar". Această alegere a fost făcută în baza televoting-ului şi a membrilor juriului. 
În TOP-ul celor 3 reprezentanţi ai Republicii Moldova ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2012 Republica Moldova arată în felul următor:    1.Pasha Parfeny- Lăutarul
                                                2.Cristina Croituru- Fight for Love
                             3.Dara- Open your eyes

Proiectul muzical din Republica Moldova Fabrica de Staruri şi-a lansat a treia ediţie anul acesta  în ziua de sîmbătă 17 martie. De data aceasta în show vor participa şi concursanţi din România. Datorită acestui fapt, Fabrica de Staruri va fi transmisă în direct şi la postul naţional român TVR1. Primul concert al participanţilor a fost plin de emoţii, care pentru unii au fost greu de stăpînit. Unul din ei a fost Andrei Ilieş, a cărui emoţii l-au făcut să uite versurile piesei. youtube.com/watch?v=uXWYHlU9grI


Pentru cei de acasă şi din sală cred că a fost un moment haios şi greu de uitat ceea ce nu pot spune despre Andrei. După concert a avut o discuţie serioasă cu producătorul de muzică Sergiu Musteaţă. 
Sperăm că la următorul concert nu vor fi surprize de acest gen din partea concursanţilor şi că ei îşi vor prezenta din ce în ce tot mai bine piesele de fiecare dată. Succese tuturor participanţilor! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий