вторник, 21 февраля 2012 г.

Ce este internetul? şi Ce loc ocupă el în viaţa de zi cu zi?


În ultimii ani internetul a devenit o dependenţă pentru societatea de astăzi. Toţi suntem înregistraţi pe o reţea socială sau cel puţin avem o poştă electronică. Pentru unii din noi internetul este sursa de informare, pentru alţii este o metodă de a comunica cu prietenii sau cu rudele, iar pentru cineva a devenit o a două casă.


S-au creat o imensitate de site-uri unde îţi faci noi prieteni, comunici, dezbaţi o temă ş.a.m.d. 
În TOP-ul celor mai accesate site-uri sunt : odnokassniki, facebook, Twitter, Vk.com , Youtube etc.
De cele mai multe ori accesăm, deja automatizat, www.odnoklassniki.ru . Aici poţi să comunici, să postezi foto, video şi să discuţi pe forum-uri.


 Pe lîngă toate aceste facilităţi s-a mai creat şi o altă opţiune : Jocuri
Acum odnoklassniki.ru a devenit şi un job, datorită multor jocuri ca: Территория фермеров , Нано-ферма , Фармандия - цветущая страна ферм , Мегаполис , СуперСити şi multe altele. Aici persistă elemente din domeniul agriculturii, construcţiei şi nu numai. De exemplu ai de strîns roada, de hrănit animalele virtuale şi să ai grijă de proprietăţile achiziţionate în joaca respectivă.


La şcoală, la universitate, în discuţiile cu prietenii auzi din cînd în cînd fraza " mă duc să-mi strîng urojai-ul ". Fraza dată a devenit încă un motiv de a mai avea acces la site-ul odnoklassniki.

Deseori site-ul îşi schimbă design-ul, de fiecare dată adăugînd ceva nou. Iată că vizitatorii mai ascultă şi muzica îndrăgită. Acum, cînd eşti în jocurile preferate şi cu un playlist de o sută şi ceva de piese, timpul zboară şi mai repede.

Комментариев нет:

Отправить комментарий