вторник, 28 февраля 2012 г.

Oportunităţile site-urilor în prezent

Toţi suntem în căutarea unor idealuri care din păcate nu există.
În ultimul timp, treptat s-au creat diverse programe pentru realizarea propriilor desăvîrşiri. Imaginaţia omului nu are limite, dar pe lîngă imaginaţie omul mai are nevoie şi de utilaje în obţinerea propriilor capodopere.
Am descoperit recent cîteva site-uri ce vin în ajutor persoanelor pasionate de arta fotografică, cinematografică etc. Iată cîteva din ele : designyoutrust , designer-daily , Ilovetypography , zeniltuo ş.a.m.d.

Fac şi eu parte din persoanele pasionate de arta fotografică. Îmi place foarte mult să fac diverse poze , în special haioase şi pe neaşteptate. Am avut norocul să fac şcoala de Arte din or. Bălţi de unde am învăţat multe lucruri, care îmi vin acum în ajutor. Fotografia este o poveste, în care oamenii joacă un rol important.


Posibilitatea programelor online, în special photoshop-ul şi design-ul, este enorm de mare. Putem redacta poze, care adesea le considerăm mai puţin reuşite, să transformăm site-ul nostru personal în unul irepetabil datorită desing-ului şi multe alte modalităţi.
În tot ceea ce priveşte arta frumosului , omul va inventa tot mai multe oportunităţi ca idealurile totuşi să existe.

"Fără ideal nu există activitate, iar fără activitate nu există viaţă."  Vissarion Belinsky




вторник, 21 февраля 2012 г.

Ce este internetul? şi Ce loc ocupă el în viaţa de zi cu zi?


În ultimii ani internetul a devenit o dependenţă pentru societatea de astăzi. Toţi suntem înregistraţi pe o reţea socială sau cel puţin avem o poştă electronică. Pentru unii din noi internetul este sursa de informare, pentru alţii este o metodă de a comunica cu prietenii sau cu rudele, iar pentru cineva a devenit o a două casă.


S-au creat o imensitate de site-uri unde îţi faci noi prieteni, comunici, dezbaţi o temă ş.a.m.d. 
În TOP-ul celor mai accesate site-uri sunt : odnokassniki, facebook, Twitter, Vk.com , Youtube etc.
De cele mai multe ori accesăm, deja automatizat, www.odnoklassniki.ru . Aici poţi să comunici, să postezi foto, video şi să discuţi pe forum-uri.


 Pe lîngă toate aceste facilităţi s-a mai creat şi o altă opţiune : Jocuri
Acum odnoklassniki.ru a devenit şi un job, datorită multor jocuri ca: Территория фермеров , Нано-ферма , Фармандия - цветущая страна ферм , Мегаполис , СуперСити şi multe altele. Aici persistă elemente din domeniul agriculturii, construcţiei şi nu numai. De exemplu ai de strîns roada, de hrănit animalele virtuale şi să ai grijă de proprietăţile achiziţionate în joaca respectivă.


La şcoală, la universitate, în discuţiile cu prietenii auzi din cînd în cînd fraza " mă duc să-mi strîng urojai-ul ". Fraza dată a devenit încă un motiv de a mai avea acces la site-ul odnoklassniki.

Deseori site-ul îşi schimbă design-ul, de fiecare dată adăugînd ceva nou. Iată că vizitatorii mai ascultă şi muzica îndrăgită. Acum, cînd eşti în jocurile preferate şi cu un playlist de o sută şi ceva de piese, timpul zboară şi mai repede.

пятница, 17 февраля 2012 г.

O zi de vineri...

E zi de iarnă.Vineri 17 februarie 2012. 
Dimineaţa a început obişnuit.Am savurat cu plăcere gustul dulce-amărui a cafelei de dimineaţă şi am pornit la drum.La drumul înzăpezit de ninsorile abundente din zilele trecute. 

Cafeaua de dimineaţă m-a făcut şi mai  tare să mă bucur de faptul că e sfîrşit de săptămînă.În ziua de vineri toţi sunt sleiţi de puteri şi nu au dorinţa de a mai face ceva.Într-un moment dat îţi doreşti doar un singur lucru, să ajungi mai repede acasa, să conectezi calculatorul şi să navighezi internetul.


Internetul a devenit una din cea mai perfectă modalitate de a te relaxa, discuta cu prietenii şi sigur că de a-ţi completa blog-ul cu noi întîmplări.

понедельник, 13 февраля 2012 г.

Iarna din 2012

Iarna 2012 ne bucură cu multă zăpadă. În ultimele zile în Republica Moldova, conform unor date din Serviciul Hidrometeorologic de Stat, grosimea stratului de zăpadă va ajunge aproximativ pînă la 50 cm în zona de Nord a Republicii.
Temperatura maximă în timpul nopţii va oscila de la -20 pînă la -25 °C .